Как създадох своя собствена Аквариумна Галерия?

Здравейте, Аз съм Ваньо. Аз съм комуникатор на науката, откакто спечелих състезанието Famelab през 2014. Освен това съм и студент по медицина. Обичам да разбирам как нещата функционират и кои са механизмите, които ги управляват. Доставя ми удоволствие и да споделям това си знание с другите.
По тази причина реших да започна да правя видеа, свързани с моето най-дълготрайно хоби- Акваристиката. От 2003 година започнах да се занимавам с акваристика.

Няколко години по-късно започнах да мечтая да си имам собствено пространство, където да подредя аквариумите си и да експериментирам в света на хобито.

Обичам също така и да си правя всякакви неща. Така мечтаейки и вярвайки в това, се сдобих с това пространство, което днес наричам Акваскейп Галерия на Аз съм Акварист.

Още от малък гледах как разни хоби маняци си имат готини стай, хоби- стаи, в които си отглеждат рибките. Та така и аз един ден бях ощастливен от мисълта,че си имам собствено пространство.

Заснех целия процес, през който преминах, за да го превърна от едно обикновено помещение, свърталище на прах и плъхове, в готина стая, пълна с приятни емоции и вдъхновение.

Гледайте го задължително с отворена уста!

За да не изпуснете клипчето, си добавете напомняне сега и се абонирайте за канала!

Видеото ще можете да гледате и от тук,чрез следния линк:
***Линк към премиерната зала на YouTube***

Коментар

Вашият коментар: